Ruuhkataxi Bisnesmalli

Ruuhkataxin Idea

Päätarkoitus on parantaa ammattitaitosten, luotettavien, kielitaitoisten, palvelualttiiden sekä poliittisesti kantaa ottamattomien taxien saatavuutta ruuhka-aikana paikallisesti. Esim. yritykset, hotellit ja tapahtumien järjestäjät voi pyytää ruuhkataxin palveluja kohteeseen ja silloin asemapaikka on kohteessa.

Ruuhkataxit

Ruuhkataxi on yhdistys, joka koostuu rajallisesta taxiryhmästä, päättäen omista asioistaan paikallisesti. Ryhmän tulee siten perustaa paikallinen ruuhkataxiyhdistys sekä laatia säännöt ja toimintatavat yhdistysohjeistuksen mukaisesti. Liittymismaksu 105,00€ ja vuosimaksu 60,00 € (molemmat maksetaan oman yhdistyksen tilille). Alueittain ei voi perustaa kuin yhden ruuhkataxiyhdistyksen. Toisen alueen ruuhkataxi voi palvella muillakin ruuhkataxialueilla, mutta ei saa ajonvälityspalvelua ko. alueelta, mikäli paikallinen alue ei sitä hyväksy. Yhdistyksen tulot käytetään ruuhkataxi.fi:n markkinointiin, kehittämiseen ja asiakaspalvelun parantamiseen. Allekirjoittaneella on mahdollisuus ilmoittamalla tulla yhdellä autolla ruuhkataxin ryhmän mukaan tarkoituksena valvoa ja kehittää palvelua.

Taksat ja kuljetuskalusto

Taksan ylähinta on määritelty, taxit ovat henkilökuljetukseen rekisteröityjä ajoneuvoja (yksi taxi/yritys), taksamittarit ovat pakollisia, samoin navigaattori ja kortilla maksaminen tulee olla mahdollista. Ajopäiväkirjan ylläpito kuten normaalisti. Autoissa tulee olla palvelutapahtuman tallennus ja jäljitettävyys mahdollisten reklamaatioiden todentamiseksi. Ruuhkataxissa mukana olevat autoilijat noudattavat vaitiolovelvollisuutta. Palvelu tarjoaa haja-asutusalueella kelakyytien ulkopuolelle jääneille taxeille mahdollisuuden toimia kannattavasti palveluntarjoajana. Myös kelajärjestelmään liittyneet taxit voivat olla mukana ryhmässä, mutta kelakyydit ei saa heikentää ruuhkataxin palveluntarjontaa

Ajonvälitys

Ajonvälitys on ilmaista ja tapahtuu ryhmän sisällä älypuhelimen What´s App – sovelluksen (ilmainen ja helppokäyttöinen sovellus) kautta ensivaiheessa. Ruuhkataxin ajonvälitys ehdottomasti vain ruuhkataxin sisällä toimiville taxeille – tästä ei voi poiketa. Kaikki puhelut tulee nauhoittaa (osoitetiedot tallennetaan laadunvarmistuksen parantamiseksi). Ryhmä sopii päivystysvuorot valmiin malli tms mukaisesti. Info tulee kaikille ko. ryhmässä paikkakunnan mukaan ja lisäksi on yleinen ryhmä koko Suomi. LA puhelinyhteyttä voidaan käyttää tukena. Taxeissa ilmainen WiFi ( QMTAXI ). Ruuhkataxissa mukana olevilla on mahdollisuus päästä kilpailuttamaan hintoja (esim. polttoaineet), hyödyntämään verkostoitumista, parantamaan taxipalvelun ammattitaitoa, kannattavuutta ja luotettavuutta.

Ryhmään liittyminen

Yhteydenotot: ruuhkataxi.info@gmail.com. Tarvittavat perustiedot: • Yhteystiedot • Ly – tunnus • Kotipaikka • Kalusto • Perustettavan yhdistyksen toiminta-alue Lisätietoa tarvittaessa: Taxiautoilija Timo Niska Puh. +358 440 400001 Sähköposti: timoniska10@gmail.com

Kysymyksiä?

Ota yhteyttä

Timo Niska


Puh. +358 440 400001
Email: timoniska10@gmail.com